Hulzebus Uitvaartverzorging Groningen in de omgeving van Noordhorn, Aduard en Zuidhorn

Hulzebus Uitvaartverzorging is dé begrafenisonderneming waar u terecht kunt voor het regelen van een uitvaart in de buurt van Groningen. Hulzebus Uitvaartverzorging Groningen biedt u alle hulp die nodig is bij een uitvaart in de gemeente Zuidhorn. Wij verzorgen zowel een crematie als een begrafenis. Uiteraard kunnen we u goed voorlichten over de verschillende mogelijkheden. Ook inwoners van de dorpjes Noordhorn en Aduard, die deel uitmaken van de gemeente Zuidhorn kunnen rekenen op onze hulp. Bij Hulzebos Uitvaartverzorging Groningen regelt u snel, persoonlijk en dienstbaar de uitvaart voor uw dierbare.

onze taak is dat het naar uw wensen verloopt

Het is onze taak ervoor te zorgen dat de uitvaart geheel conform uw wensen verloopt. We zijn u dan ook op alle terreinen van dienst. Heeft u gekozen voor een crematie, dan adviseren we u over de rouwstoet naar het crematiecentrum in de buurt van Groningen. Ook bespreken we de mogelijkheid om een monument te plaatsen, of u gebruik wilt maken van een urn of dat uw voorkeur uitgaat naar een bijzondere verstrooiing. 
Kiest u voor begraven in Zuidhorn, Noordhorn of Aduard dan bespreken we met u de grootte van het monument, welk type graf u wenst voor uw dierbare en of u gebruik wilt maken van professionele dragers. 

Hoe gaan wij te werk?

Tijdens het gesprek bij u thuis of op ons kantoor in Groningen, bepalen we samen met u de keuze voor een uitvaartkist. En bieden u daarnaast de mogelijkheid te kiezen voor een bloemstuk dat u eventueel kunt voorzien van een lint met tekst. Uiteraard komt ook de rouwkaart aan de orde. We beschikken over diverse ontwerpen. U kunt gebruik maken van standaard teksten, of deze naar eigen inzicht aanpassen. Ook is het mogelijk om de rouwkaart zelf te ontwerpen.

Hulzebus Uitvaartverzorging

Hulzebus Uitvaartverzorging biedt tenslotte de mogelijkheid van Thanatopraxie. Dit maakt koeling overbodig en houdt het lichaam van de overledene beter in tact. 

Hieronder kunt u de mogelijkheden bekijken die er zijn voor de uitvaartkisten.

Meer info.

Contact.

Bij Hulzebus Uitvaartverzorging Groningen regelt u snel, persoonlijk en dienstbaar de uitvaart voor uw dierbare.

Zuiderweg 191
9744 AD Groningen
Ardante@home.nl
050 525 1800

Sitemap

Is er iemand overleden?

U kunt 24 uur per dag,

Hulzebus Uitvaartverzorging helpt u
zo goed mogelijk in deze moeilijke tijd..

7 dagen per week, contact opnemen
met Hulzebus Uitvaartverzorging

Contact: 050 525 1800

Wij nemen de zorg van u over

 • wilgetenenachtergorin kaspersma
  avelonachtergorin kaspersma
  lemuriaachtergorin kaspersma
  atlantisachtergorin kaspersma
  italblankmatachtergorin kaspersma
  italblankhoogglansachtergorin kaspersma
  Tomba
 • witte kist met verhoogddek
  kapkist wit
  papaver-wit
Hulzebus Uitvaartcentrum
Hulzebus Uitvaartcentrum
Hulzebus Uitvaartcentrum
Goedkope in Groningen
Hulzebus Uitvaartcentrum