Er is altijd iemand beschikbaar om met u te praten | Veelgestelde vragen |

  050-5251800

Hulzebus Uitvaartverzorging

Uitvaart in Hoogezand 

Hulzebus uitvaartverzorging kan ook in Hoogezand een uitvaart voor u regelen. Hulzebus uitvaartverzorging is namelijk aangesloten bij de dorpsvereniging van Hoogezand. Als u een uitvaart in Hoogezand wilt verzorgen dan kunt u via de dorpsvereniging van Hoogezand contact opnemen. Uiteraard kunt u ook direct met ons contact opnemen voor meer informatie of als u te maken heeft met een overlijdensgeval.  Wij kunnen u helpen bij het kiezen van een locatie en kunnen door uw wensen een persoonlijk en respectvol afscheid vormgeven.   

Dorpsvereniging van Hoogezand 

Onderlinge Uitvaartvereniging Hoogezand en Omstreken is de begrafenisvereniging in Hoogezand, Kiel-Windeweer, Kropswolde en Westerbroek. De dorpsvereniging is vroeger opgericht zonder winstoogmerk, alle werkzaamheden waren gebaseerd op de vrijwillige hulpverlening. Het is een vereniging met een prachtige geschiedenis. Nu houdt de vereniging nog steeds rekening met uw beurs. De kosten vanuit de vereniging worden zo laag mogelijk gehouden om het voor iedereen toegankelijk te maken. Hoogezand is de hoofdplaats van de gemeente Midden-Groningen, bij veel mensen staat deze gemeente ook wel bekend als Hoogezand-Sappenmeer. U kunt voor deze locatie contact opnemen via onderstaand emailadres of telefoonnummer.  

Email: info@uitvaarthoogezand.nl 

Nummer Uitvaartverzorging Hulzebus: 0598-395504 

Hulzebus uitvaartverzorging in Groningen en omstreken 

Hulzebus verzorgt uitvaarten in regio Groningen via verschillende dorpsverenigingen. Zo kunt u de geschikte locatie uitzoeken die dichtbij uw woonplaats is. Naast de uitvaartvereniging van Hoogezand zijn er nog meer locaties in de regio Groningen die zijn aangesloten bij Hulzebus. U kunt bij ons terecht voor een uitvaart in Zuidhorn, Kommerzijl, Warftermolen, Lauwerzijlm Hornhuizen en nog veel meer. Wilt u meer weten over de locaties of de services die wij aanbieden, neem dan gerust contact met ons op. Er is bij Hulzebus altijd iemand beschikbaar om met u te praten. Hulzebus uitvaartverzorging heeft al 33 jaar ervaring en besteed tijd en aandacht om u te ondersteunen bij het creëren van een warm afscheid.  

 

 

 Er is altijd iemand beschikbaar om met u te praten.

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar via het telefoonnummer 050-525-1800.

 

Alles voor een persoonlijk afscheid.

Er moet tijd en ruimte zijn om het afscheid op een warme manier vorm te geven. Daarom nemen wij de tijd goed te luisteren naar uw wensen, denken wij met u mee en helpen u bij het maken van keuzes. Alles voor een persoonlijk en respectvol afscheid.

 

Lees hier veelgestelde vragen.


 

          Contact        

Neem contact op:
E-mailadres: Ardante@home.nl

Telefoonnummer: 050-525 1800

Adres Hulzebus Uitvaart

Zuiderweg 191

9744 AD Groningen

Facebook Hulzebus

Volg ons op Facebook

Sitemap