Er is altijd iemand beschikbaar om met u te praten | Veelgestelde vragen |

  050-5251800

Hulzebus Uitvaartverzorging

Uitvaartcentrum Groningen

Hulzebus Uitvaartcentrum heeft een prachtig en multifunctioneel uitvaartcentrum in Groningen - Hoogkerk. Ons uitvaartcentrum biedt verschillende faciliteiten en mogelijkheden zodat u in moeilijke tijden alles onder één dak heeft. Lees hieronder alle informatie over ons Ardante uitvaartcentrum in Groningen.

Op eigen wijze afscheid nemen in het uitvaartcentrum in Groningen

Ons uitvaartcentrum in Groningen – Hoogkerk, vindt u aan de Zuiderweg 191. Wij hebben ons eigen sfeervolle pand, met alle moderne mogelijkheden waar u op geheel eigen wijze afscheid kunt nemen van de overledene. 

Wij vinden het belangrijk dat u in deze moeilijke tijden zo veel mogelijk op uw gemak wordt gesteld. Ons uitvaartcentrum heeft daarom een warme en rustige uitstraling. Daarnaast is het mogelijk om condoleances en herdenkingsdiensten te organiseren in ons uitvaartcentrum te Groningen. 

Het Ardante uitvaartcentrum Hoogkerk heeft vier rouwkamers

Het Ardante uitvaartcentrum Hoogkerk beschikt over vier rouwkamers. Met uw eigen sleutel kunt u hier ten alle tijden naar binnen. Zo kunt u wanneer u wilt, bij uw dierbare zijn om afscheid te nemen. 

De rouwkamers hebben een gemoedelijke en huiselijke sfeer. Mocht u tijdens uw bezoek aan de rouwkamers vragen hebben, dan staat ons personeel uiteraard voor u klaar. U krijgt in het Ardante uitvaartcentrum Hoogkerk alle privacy en rust waar u behoefte aan heeft. 

Twee moderne verzorgingsruimtes in ons uitvaartcentrum Groningen

In de verzorgingsruimtes in ons uitvaartcentrum Groningen kunnen onze gediplomeerde overledene-verzorgers de overledene optimaal verzorgen. Dit kunt u desgewenst ook zelf doen. Dit zou bijvoorbeeld ook bij u thuis kunnen. We nemen met u graag de mogelijkheden door om te kijken wat het beste aansluit bij uw wensen.

Steeds meer mensen kiezen ervoor zelf de laatste verzorging te geven, maar willen hierbij wel ondersteund worden door een deskundige. Ook dat is bij Ardante mogelijk. Onze verzorgers kunnen u begeleiden waar u wenst. Heeft u vragen over de verzorgingsruimtes in ons uitvaartcentrum Groningen? Neem contact op en stel ze gerust! 

Een uitvaartcentrum Ardante Hoogkerk met ruime aula

Onze ruime en moderne aula in het uitvaartcentrum Groningen is één van de faciliteiten die wij bieden zodat u op geheel eigen wijze afscheid kan nemen. Op ieder moment van de dag kunt u hier een condoleance of herdenkingsdienst organiseren. Ook bijeenkomsten in de avonduren zijn mogelijk. 

De rouwdienst kunt u op eigen wijze vormgeven. Zo kunnen wij hapjes en drankjes voor u verzorgen en kunt u bijvoorbeeld muziek afspelen. In deze moeilijke tijd staat u er natuurlijk niet alleen voor. Onze professionals helpen u waar nodig met het maken van keuzes en nemen zoveel mogelijk werk en zorgen voor u uit handen. Op deze manier heeft u meer tijd en ruimte om u bezig te houden met afscheid nemen in het uitvaartcentrum Groningen. 

Persoonlijke begeleiding vanuit het uitvaartcentrum Groningen

Bent u benieuwd naar ons uitvaartcentrum in Groningen? Wilt u een kijkje komen nemen of heeft u vragen over het organiseren van een rouwdienst of afscheid op onze locatie? Neem gerust contact met ons op! 

Wij denken graag met u mee en zullen u tijdens deze moeilijke periode zoveel mogelijk ontzorgen. Wij zijn aangesloten bij verschillende dorpsverenigingen. Deze kunt u hier vinden. Onze medewerkers staan klaar om u te ontvangen in ons uitvaartcentrum Groningen. 

Contact

 Er is altijd iemand beschikbaar om met u te praten.

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar via het telefoonnummer 050-525-1800.

 

Alles voor een persoonlijk afscheid.

Er moet tijd en ruimte zijn om het afscheid op een warme manier vorm te geven. Daarom nemen wij de tijd goed te luisteren naar uw wensen, denken wij met u mee en helpen u bij het maken van keuzes. Alles voor een persoonlijk en respectvol afscheid.

 

Lees hier veelgestelde vragen.


 

          Contact        

Neem contact op:
E-mailadres: Ardante@home.nl

Telefoonnummer: 050-525 1800

Adres Hulzebus Uitvaart

Zuiderweg 191

9744 AD Groningen

Facebook Hulzebus

Volg ons op Facebook

Sitemap