Er is altijd iemand beschikbaar om met u te praten | Veelgestelde vragen |

  050-5251800

Hulzebus Uitvaartverzorging

Uitvaartcentrum Groningen

Modern uitvaartcentrum Ardante Groningen

Ons uitvaartcentrum Ardante in Groningen – Hoogkerk, vindt u aan de Zuiderweg 191. Wij hebben ons eigen sfeervolle pand, met alle moderne mogelijkheden waar u op geheel eigen wijze afscheid kunt nemen van de overledene. Wij beschikken over vier rouwkamers. Met uw eigen sleutel kunt u hier ten alle tijden naar binnen. Zo kunt u wanneer u wilt, bij uw dierbare zijn om afscheid te nemen. Ook beschikken wij over twee modern ingerichte verzorgingsruimtes die van alle faciliteiten zijn voorzien.

Uitvaartcentrum Ardante is voorzien van twee moderne verzorgingsruimtes.

In onze verzorgingsruimtes kunnen onze gediplomeerde overledene-verzorgers de overledene optimaal verzorgen. Dit kunt u desgewenst ook zelf doen. Dit zou bijvoorbeeld ook bij u thuis kunnen. Steeds meer mensen kiezen ervoor zelf de laatste verzorging te geven, maar willen hierbij wel ondersteund worden door een deskundige. Ook dat is bij Ardante mogelijk. Onze verzorgers kunnen u begeleiden waar u wenst.

Uitvaartcentrum Ardante beschikt over een ruime Aula

Wij hebben een moderne en ruime aula, waar u op geheel eigen wijze afscheid kunt nemen. U kunt hier een herdenkingsdienst of condoleance organiseren op elk moment van de dag. Ook in de avond is dit mogelijk. Daarnaast kunt u hier op uw eigen wijze de rouwdienst vormgeven. Wij kunnen hier eventueel hapjes en drankjes bij verzorgen, dit kunnen we helemaal aan uw wensen aanpassen.

Wij zijn aangesloten bij verschillende dorpsverenigingen. Deze kunt u hier vinden. Voor meer informatie mag u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. We staan u graag te woord.

Contact

 Er is altijd iemand beschikbaar om met u te praten.

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar via het telefoonnummer 050-525-1800.

 

Alles voor een persoonlijk afscheid.

Er moet tijd en ruimte zijn om het afscheid op een warme manier vorm te geven. Daarom nemen wij de tijd goed te luisteren naar uw wensen, denken wij met u mee en helpen u bij het maken van keuzes. Alles voor een persoonlijk en respectvol afscheid.

 

Lees hier veelgestelde vragen.


 

          Contact        

Neem contact op:
E-mailadres: Ardante@home.nl

Telefoonnummer: 050-525 1800

Adres Hulzebus Uitvaart

Zuiderweg 191

9744 AD Groningen

Facebook Hulzebus

Volg ons op Facebook

Sitemap