Er is altijd iemand beschikbaar om met u te praten | Veelgestelde vragen |

  050-5251800

Hulzebus Uitvaartverzorging

Kosten uitvaart 

Wanneer uw dierbare komt te overlijden, dient er een uitvaart georganiseerd te worden. Bij een uitvaart komt veel kijken en er moet vooraf veel geregeld worden. Waar de één kiest voor een intieme uitvaart, wil de ander juist een uitbundige uitvaart. Mensen onderschatten nogal eens de kosten van een uitvaart. Omdat wij niet willen dat u achteraf voor verassingen komt te staan, proberen we de uitvaartkosten zo helder mogelijk te communiceren. 

Wat kost een uitvaart? 

Wat een uitvaart kost hangt af van uw wensen. Zo zit er een flink verschil tussen de kosten van een crematie en begrafenis. Een crematie kost al gauw €3000 tot €5000. Voor een begrafenis betaalt u gemiddeld €6000 tot €10.000. Dit komt omdat bij een begrafenis het delven van een graf, de grafsteen en grafrechten voor hogere kosten zorgen. Dit zijn vaak bedragen waar men vooraf niet rekening heeft gehouden, waardoor dit soms rauw op het dak kan vallen. De kosten van een uitvaart kunnen per uitvaartverzorger en regio flink verschillen. Bij Hulzebus Uitvaartverzorging hebben we verschillende uitvaartpakketten. Verschillend in prijs vanaf €1.375 tot €4.275. Deze pakketten zijn naar wens uit te breiden. 

Kosten begrafenis 

De kosten van een begrafenis zijn vaak hoger dan die van een crematie. De daadwerkelijke kosten hangen van verschillende wensen af. Zo zit er flinke prijsverschillen in uitvaartkisten, de plek waar uw begraven wilt worden, de wens voor een grafmonument en hoe u de plechtigheid ingericht wilt hebben en hoeveel genodigden worden verwacht. Zo zijn consumpties niet standaard inbegrepen.  

Kosten crematie 

Een crematie is over het algemeen iets voordeliger. Dit komt omdat er voor een crematie geen grafkosten zijn. Bij een crematie heeft u standaard de kosten voor een uitvaartleider, opbaring, vervoer en crematie. De overige kosten van een crematie hangen af van hoe u de plechtigheid inricht. Zo heeft u keuze hoe de uitvaartdienst er uit moet komen te zien, een rouwboeket, rouwkaarten en hoeveel genodigden worden verwacht.  

Uitvaart voor een klein budget 

De kosten van een uitvaart kunnen voor de nabestaande behoorlijk hoog zijn. Vooral wanneer dit niet verzekerd is en de overledene hiervoor niets gereserveerd heeft. Omdat het niet voor iedereen mogelijk is om dit te betalen, hebben we speciale budget uitvaartmogelijkheden. Zo heeft Hulzebus uitvaartverzorging voor mensen met een kleiner budget een budget uitvaart vanaf €1375. Dit is geheel naar wens en mogelijkheid uit te breiden. Want iedereen verdient een waardig afscheid. 

Uitvaartverzekering 

Omdat een uitvaart flink in de kosten kan lopen en mensen nabestaande niet willen opzadelen met deze kosten, kiezen ze vaak voor een uitvaartverzekering. Door een maandelijkse premie vergoed de uitvaartverzekering na overlijden een deel van de uitvaart. Hierdoor zijn de daadwerkelijke kosten voor u als nabestaande een stuk lager.

Kosten uitvaart bij Hulzebus uitvaartverzorging

Wanneer u een uitvaart aan het regelen bent, wilt u ook vooraf weten wat een uitvaart kost. Zodat u achteraf niet voor vervelende verassingen komt te staan. Wat past wel en wat pas niet binnen het budget. Bij Hulzebus uitvaartverzorging zijn we altijd helder over de uitvaartkosten. Zo hebben wij verschillende uitvaartpakketten die u nog verder kunt personaliseren. Wilt u meer weten over de te verwachten uitvaartkosten? Neem dan contact met ons op. We bespreken uw wensen en komen dan met een helder kostenoverzicht.

 Er is altijd iemand beschikbaar om met u te praten.

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar via het telefoonnummer 050-525-1800.

 

Alles voor een persoonlijk afscheid.

Er moet tijd en ruimte zijn om het afscheid op een warme manier vorm te geven. Daarom nemen wij de tijd goed te luisteren naar uw wensen, denken wij met u mee en helpen u bij het maken van keuzes. Alles voor een persoonlijk en respectvol afscheid.

 

Lees hier veelgestelde vragen.


 

          Contact        

Neem contact op:
E-mailadres: Ardante@home.nl

Telefoonnummer: 050-525 1800

Adres Hulzebus Uitvaart

Zuiderweg 191

9744 AD Groningen

Facebook Hulzebus

Volg ons op Facebook

Sitemap