Er is altijd iemand beschikbaar om met u te praten | Veelgestelde vragen |

  050-5251800

Hulzebus Uitvaartverzorging

Uitvaart in Zuidhorn laten regelen door Hulzebus Uitvaartverzorging

Hulzebus uitvaartverzorging is aangesloten bij de dorpsvereniging van Zuidhorn en kan daardoor ook een uitvaart in Zuidhorn voor u regelen.

Hulzebus, omdat zijn ervaring u helpt

Ik ben inmiddels al 33 jaar uitvaartverzorger en weet wat het inhoudt om u volledig te ontzorgen in deze moeilijke tijd. Er is op dit moment veel vraag naar verschillende uitvaarten. Een moderne uitvaart, een sombere of juist een uitbundige of een traditionele uitvaart. Al deze uitvaarten hebben allemaal hetzelfde gemeen, ze zijn namelijk afgestemd op de dierbare.

Hulzebus regelt een persoonlijke uitvaart zoals u die wenst, omdat wij weten dat niemand standaard is. Zo kunt u op waardige manier afscheid nemen van uw dierbare.

Voor inwoners van Zuidhorn

Bent u woonachtig in Zuidhorn en wilt u een uitvaart verzorgen, dan kunt u via de dorpsvereniging contact met ons opnemen. Uiteraard kunt u ook direct met ons contact opnemen voor meer informatie of als u te maken heeft met een overlijdensgeval.

 Er is altijd iemand beschikbaar om met u te praten.

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar via het telefoonnummer 050-525-1800.

 

Alles voor een persoonlijk afscheid.

Er moet tijd en ruimte zijn om het afscheid op een warme manier vorm te geven. Daarom nemen wij de tijd goed te luisteren naar uw wensen, denken wij met u mee en helpen u bij het maken van keuzes. Alles voor een persoonlijk en respectvol afscheid.

 

Lees hier veelgestelde vragen.


 

          Contact        

Neem contact op:
E-mailadres: Ardante@home.nl

Telefoonnummer: 050-525 1800

Adres Hulzebus Uitvaart

Zuiderweg 191

9744 AD Groningen

Facebook Hulzebus

Volg ons op Facebook

Sitemap