Er is altijd iemand beschikbaar om met u te praten | Veelgestelde vragen |

Contact Hulzebus Uitvaart  050-5251800

Hulzebus Uitvaartverzorging

Budget uitvaarten in Groningen

Crematie of begrafenis voor de kleine beurs

Onze uitvaartverzorgers geven u na het gesprek een overzicht van de kosten waar u rekening mee moet houden, maar houden ook zeer zeker rekening met uw budget. Op onze website vindt u diverse mogelijkheden om een uitvaart samen te stellen met een lager budget. Wij kunnen u de meest eenvoudige uitvaart aanbieden vanaf € 1275,- .

alt=

Wij hebben een grote collectie uitvaartkisten op voorraad. Hierdoor kunnen wij de gewenste kist binnen enkele uren leveren. U heeft bij ons ruime keus. Tevens beschikken wij over blankhouten kisten welke door de nabestaanden zelf beschilderd kunnen worden.

De binnenbekleding van de kisten kan vaak worden aangepast indien gewenst. Zo krijgt de uitvaart tot in detail een persoonlijke sfeer.

Uitvaartkisten | Verschillende kisten naar uw wensen

Bekijk de uitvaartkisten van Hulzebus Uitvaartverzorging online en/of in ons uitvaartcentrum | De kist persoonlijker maken? Dat kan bij Hulzebus.

Klik hier voor een overzicht van onze diverse pakketten.  

Hulzebus Uitvaartverzorging

Het is belangrijk om tijd en ruimte te hebben voor een waardig en warm afscheid. Om dit te realiseren nemen wij de tijd goed te luisteren naar uw wensen, denken wij met u mee en helpen u bij het maken van keuzes. Alles voor een respectvol en persoonlijk afscheid.

Heeft u niet gevonden van u wilde vinden? Schroom niet en neem contact op om uw vragen te stellen en/of de mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u graag.

 Er is altijd iemand beschikbaar om met u te praten.

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar via het telefoonnummer 050-525-1800.

 

Alles voor een persoonlijk afscheid.

Er moet tijd en ruimte zijn om het afscheid op een warme manier vorm te geven. Daarom nemen wij de tijd goed te luisteren naar uw wensen, denken wij met u mee en helpen u bij het maken van keuzes. Alles voor een persoonlijk en respectvol afscheid.

 

Lees hier veelgestelde vragen.


 

          Contact        

Neem contact op:
E-mailadres: Ardante@home.nl

Telefoonnummer: 050-525 1800

Adres Hulzebus Uitvaart

Zuiderweg 191

9744 AD Groningen

Facebook Hulzebus

Volg ons op Facebook

Sitemap