Er is altijd iemand beschikbaar om met u te praten | Veelgestelde vragen |

  050-5251800

Hulzebus Uitvaartverzorging

Budget uitvaart Groningen

Wilt u een budget uitvaart in Groningen? Bij Hulzebus is er altijd iemand aanwezig en beschikbaar om met u te praten. We zijn een luisterend oor voor uw wensen maar dan voor een passend budget. Voor een uitvaart voor een lager budget bent u bij Hulzebus aan het juiste adres.  

alt=

Een crematie of begrafenis voor de kleine beurs 

Een uitvaart kan veel geld kosten. Bij Hulzebus is de uitvaart op uw budget aangepast. Onze uitvaartverzorgers geven u na het gesprek een overzicht van de kosten waar u rekening mee moet houden, maar houden ook zeer zeker rekening met uw budget. Op onze website vindt u diverse mogelijkheden om een goedkope uitvaart samen te stellen. Wij kunnen u de meest eenvoudige en budget uitvaart aanbieden vanaf € 1375,-. Op deze wijze kunt u op een betaalbare manier een prachtig afscheid samenstellen. Een goedkope uitvaart met veel waarde.  

De pakketten voor een budget uitvaart 

In het goedkoopste uitvaart pakket zitten alle onderdelen die van belang zijn voor een mooi afscheid. Zo krijgt u een uitvaartleider die u kan ondersteunen bij de keuzes en wensen. Het vervoer van de overledene, de verzorging, het kleden en de uitvaartkist zit allemaal in dit pakket. Zo kunt u met een goedkope uitvaart toch alle zaken netjes regelen voor het afscheid in samenwerking met Hulzebus. In de lijst hieronder staan alle pakketten in detail uitgeschreven zodat u de prijs en de specificaties thuis al kunt bekijken. Wilt u toch gaan voor een uitgebreider pakket dan kunt u deze opties ook bekijken in het bestand. Wilt u niet een standaardpakket maar een combinatie tussen pakketten of heeft u andere wensen, dan we gaan wij hier graag met u over in gesprek.  

Klik hier voor een overzicht van onze diverse pakketten.

Een budget uitvaart bij Hulzebus Uitvaartverzorging 

Het is belangrijk om tijd en ruimte te hebben voor een waardig en warm afscheid. Om dit te realiseren nemen wij de tijd goed te luisteren naar uw wensen, denken wij met u mee en helpen u bij het maken van keuzes. Alles voor een respectvol en persoonlijk afscheid. U kunt bij ons terecht voor een waardevolle maar budget uitvaart.  

Wilt u weten wat een gemiddelde uitvaart kost? U leest het hier.

Heeft u niet gevonden wat u zocht? Schroom niet en neem contact op om uw vragen te stellen en/of de mogelijkheden te bespreken, klik op de onderstaande button om ons te bereiken. Wij helpen u graag.

Contact

 

 Er is altijd iemand beschikbaar om met u te praten.

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar via het telefoonnummer 050-525-1800.

 

Alles voor een persoonlijk afscheid.

Er moet tijd en ruimte zijn om het afscheid op een warme manier vorm te geven. Daarom nemen wij de tijd goed te luisteren naar uw wensen, denken wij met u mee en helpen u bij het maken van keuzes. Alles voor een persoonlijk en respectvol afscheid.

 

Lees hier veelgestelde vragen.


 

          Contact        

Neem contact op:
E-mailadres: Ardante@home.nl

Telefoonnummer: 050-525 1800

Adres Hulzebus Uitvaart

Zuiderweg 191

9744 AD Groningen

Facebook Hulzebus

Volg ons op Facebook

Sitemap