Er is altijd iemand beschikbaar om met u te praten | Veelgestelde vragen |

  050-5251800

Hulzebus Uitvaartverzorging

Bloemstukken

Rouwstuk of rouwboeket Groningen

Bloemstukken is iets wat men veel ziet op een begrafenis of crematie. Men kan onderscheidt maken tussen een rouwstuk en een rouwboeket. Het verschil tussen deze twee is dat de bloemen van een rouwstuk vaak langer goed blijven, door de ondergrond die gebruikt wordt. Hulzebus uitvaartverzorging regelt een mooi rouwstuk voor op de kist, dat perfect aansluit bij uw wensen. U heeft keuze uit verschillende rouwstukken met verschillende stijlen. Deze kunt u kiezen aan de hand van een uitgebreid fotoboek van de bloemist. Ook kunt u het bloemstuk voorzien van een lint met daarop uw eigen tekst of één van onze teksten. Wanneer u speciale wensen heeft wat betreft het rouwstuk kunt u dit altijd kenbaar maken. 

Bloemen voor op of naast de kist

De bloemen die op de kist liggen worden vaak verzorgd door de directe familie en vrienden van de overledene. Vaak zit er een lint aan met een persoonlijke boodschap. Daarnaast zijn er ook rouwstukken voor naast de kist. Deze worden vaak besteld door bijvoorbeeld collega’s. Natuurlijk is het ook mogelijk om een kaartje toe te voegen. 

Bloemstukken

Heeft u vragen over rouwstukken?

Heeft u vragen over de verschillende mogelijkheden of het assortiment aan bloemen? Hiervoor kunt u natuurlijk bij ons terecht. Graag bespreken wij met u alle mogelijkheden bij u thuis of op kantoor. Klik hier om contact met ons op te nemen.

 Er is altijd iemand beschikbaar om met u te praten.

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar via het telefoonnummer 050-525-1800.

 

Alles voor een persoonlijk afscheid.

Er moet tijd en ruimte zijn om het afscheid op een warme manier vorm te geven. Daarom nemen wij de tijd goed te luisteren naar uw wensen, denken wij met u mee en helpen u bij het maken van keuzes. Alles voor een persoonlijk en respectvol afscheid.

 

Lees hier veelgestelde vragen.


 

          Contact        

Neem contact op:
E-mailadres: Ardante@home.nl

Telefoonnummer: 050-525 1800

Adres Hulzebus Uitvaart

Zuiderweg 191

9744 AD Groningen

Facebook Hulzebus

Volg ons op Facebook

Sitemap