Er is altijd iemand beschikbaar om met u te praten | Veelgestelde vragen |

  050-5251800

Hulzebus Uitvaartverzorging

Rouwboeket Groningen

Bij Hulzebus Uitvaartverzorging regelt u een prachtig rouwboeket in Groningen. Of het nu gaat om een uitgebreide of budget uitvaart, rouwbloemen zijn vrijwel altijd onderdeel van de afscheidsdienst. Wij maken een rouwstuk conform uw wensen. Hier leest u alles over het bestellen van een rouwboeket in Groningen. 

Bloemstukken

Het verschil tussen een rouwstuk en een rouwboeket in Groningen

Bij een uitvaart kunt u kiezen voor een rouwstuk of een rouwboeket in Groningen. Met deze rouwbloemen kunt u de kist of uitvaartdienst aankleden of steun betuigen jegens de nabestaanden. Hier leggen we het onderscheid uit tussen een rouwstuk en een rouwboeket.

Rouwboeket in Groningen

Een rouwboeket is een met de hand samengesteld boeket wat vaak plat is aan de achterkant. Op deze manier kan het boeket op de kist gelegd worden of worden neergezet rondom de kist. De meeste rouwboeketten zijn druppelvormig. Dit betekent dat het boeket een vollere onderkant heeft en in een smalle punt omhoog loopt. We laten het rouwboeket voor u in Groningen samenstellen door een bloemist.

Rouwstuk in Groningen

Een rouwstuk wordt eveneens met de hand samengesteld maar deze bloemen worden in oasis gestoken. Dit is een ondergrond die is volgezogen met water waardoor het bloemstuk langer goed blijft. Afhankelijk van het soort bloemen en de temperatuur blijft zo’n bloemstuk vaak tot een aantal dagen goed. Hulzebus uitvaartverzorging regelt een mooi rouwstuk in Groningen voor op de kist, dat perfect aansluit bij uw wensen. 

Uiteraard heeft u keuze uit rouwstukken en rouwboeketten met verschillende stijlen. Deze kunt u kiezen aan de hand van een uitgebreid fotoboek van de bloemist. Ook kunt u het bloemstuk voorzien van een lint met daarop uw eigen tekst of één van onze teksten. Wanneer u speciale wensen heeft wat betreft het rouwstuk of rouwboeket in Groningen kunt u dit altijd kenbaar maken. Rouwbloemen in Groningen voor op of naast de kist

 

Rouwbloemen die op de kist liggen worden vaak verzorgd door de directe familie en vrienden van de overledene in Groningen. Vaak zit er een lint aan met een persoonlijke boodschap. Daarnaast zijn er ook rouwbloemen voor naast de kist. Deze worden vaak besteld door genodigden van de uitvaart die hun steun willen betuigen. De boeketten met rouwbloemen worden samengesteld door een professionele bloemist in Groningen. Het is uiteraard mogelijk om persoonlijke wensen door te geven. Natuurlijk is het ook mogelijk om een kaartje toe te voegen aan de rouwbloemen in Groningen. 

Heeft u vragen over rouwstukken of rouwboeketten in Groningen?

Heeft u vragen over de verschillende mogelijkheden of het assortiment aan rouwstukken of rouwboeketten? Hiervoor kunt u natuurlijk bij ons terecht. Graag bespreken wij met u alle mogelijkheden bij u thuis of in ons uitvaartcentrum in Groningen. Klik hier om contact met ons op te nemen.

 

 Er is altijd iemand beschikbaar om met u te praten.

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar via het telefoonnummer 050-525-1800.

 

Alles voor een persoonlijk afscheid.

Er moet tijd en ruimte zijn om het afscheid op een warme manier vorm te geven. Daarom nemen wij de tijd goed te luisteren naar uw wensen, denken wij met u mee en helpen u bij het maken van keuzes. Alles voor een persoonlijk en respectvol afscheid.

 

Lees hier veelgestelde vragen.


 

          Contact        

Neem contact op:
E-mailadres: Ardante@home.nl

Telefoonnummer: 050-525 1800

Adres Hulzebus Uitvaart

Zuiderweg 191

9744 AD Groningen

Facebook Hulzebus

Volg ons op Facebook

Sitemap