Er is altijd iemand beschikbaar om met u te praten | Veelgestelde vragen |

  050-5251800

Hulzebus Uitvaartverzorging

Afscheidsdienst

 

Heeft u al nagedacht over hoe u de afscheidsdienst voor ogen ziet? 

Voor het begraven of cremeren vindt er vaak een afscheidsdienst plaats. Een afscheidsdienst is het moment waar alle genodigden afscheid van de overledenen kunnen nemen voordat de overledenen naar de begraafplaats of crematorium gebracht wordt. 

Wij snappen dat u na het overlijden van uw dierbare veel aan uw hoofd heeft. Er komt vaak heel wat kijken bij het organiseren van een afscheidsdienst en we helpen u daar graag bij.

Een locatie voor de afscheidsdienst

Zo dient u een keuze te maken voor een locatie voor de afscheidsdienst. Een afscheidsdienst kan worden gehouden in ons uitvaartcentrum in Groningen, maar ook op een andere locaties zoals in een kerk. Welke locatie voldoet aan de wensen van u en uw dierbare?? Wij bespreken graag de mogelijkheden met u. 

Invulling afscheidsdienst

Naast de locatie is ook de invulling van de afscheidsdienst belangrijk. Hoe wilt u dat de dienst verloopt? Wie moet de dienst voortgaan?

Wilt u een dominee, pastoor of een andere spreker? Wie wilt u dat er nog meer een spreekmogelijkheid hebben?

Wat voor muziek wilt u gedraaid hebben tijdens de afscheidsdienst. Maar ook dingen zoals het vervoer van de overledenen van en naar de locatie is iets wat u vooraf dient af te spreken.

Na de afscheidsdienst

Na de afscheidsdienst is er vaak een moment voor condoleance. Wilt u dit op dezelfde locatie, in een andere ruimte, of juist heel ergens anders? En wilt u de genodigden nog iets te eten en drinken aanbieden? Koffie, thee en cake of wilt u juist afsluiten met een borrel.

 

Dit zijn enkele vragen die komen kijken bij een afscheidsdienst. Wij snappen dat u niet overal rekening mee kunt houden, vandaar dat wij u graag helpen.

 Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een afscheidsdienst? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag.

 Er is altijd iemand beschikbaar om met u te praten.

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar via het telefoonnummer 050-525-1800.

 

Alles voor een persoonlijk afscheid.

Er moet tijd en ruimte zijn om het afscheid op een warme manier vorm te geven. Daarom nemen wij de tijd goed te luisteren naar uw wensen, denken wij met u mee en helpen u bij het maken van keuzes. Alles voor een persoonlijk en respectvol afscheid.

 

Lees hier veelgestelde vragen.


 

          Contact        

Neem contact op:
E-mailadres: Ardante@home.nl

Telefoonnummer: 050-525 1800

Adres Hulzebus Uitvaart

Zuiderweg 191

9744 AD Groningen

Facebook Hulzebus

Volg ons op Facebook

Sitemap