Er is altijd iemand beschikbaar om met u te praten | Veelgestelde vragen |

  050-5251800

Hulzebus Uitvaartverzorging

Rouwkaarten

Via een rouwkaart worden familie en belangstellende op de hoogte gebracht van het overlijden van hun dierbare. De rouwkaart is dan ook een van de eerste dingen die besproken wordt bij het regelen van de uitvaart. Er moet rekening gehouden worden met het uiterlijk van de rouwkaart, de tekst en de visuele toevoegingen zoals afbeeldingen. Voorheen hadden rouwkaarten voornamelijk grijstinten gecombineerd met zwart en wit. Tegenwoordig ziet men steeds vaker kleur op de kaarten. 

Er moeten veel keuzes gemaakt worden op korte tijd wanneer iemand overlijdt. Dit kan erg overweldigend zijn. Onze uitvaartverzorger helpt u bij het samenstellen van een rouwkaart. 

 

Ontwerpen Hulzebus Uitvaartverzorging

In de meeste situaties worden rouwkaarten verstuurd via de post, maar tegenwoordig zijn er ook mensen die kiezen voor een aankondiging per e-mail. Hoe de kaart er uit ziet is in beide gevallen gelijk en heeft dus geen invloed op het ontwerp. Hulzebus Uitvaartverzorging heeft een divers aanbod modelkaarten/ontwerpen en voorbeeldteksten voor u ter beschikking. Deze kunt u gebruiken als inspiratie of aanpassen aan uw eigen wensen. De kaart kunt u zelf vormgeven zodat de kaart past bij uw overleden dierbare. Zo krijgt de kaart een persoonlijke tint. 

Eigen rouwkaart ontwerpen

De rouwkaart is een blijvende herinnering aan het afscheid van uw dierbare. Het is dan ook mogelijk om geheel een eigen ontwerp te maken. U kunt zelf afbeeldingen, teksten, gedichten aanleveren en zo uw persoonlijke rouwkaart maken. Wij voorzien u ook graag van advies en helpen u graag. 

 

Voorbeelden van onze kaarten bekijken

Download hier voorbeelden van dankbetuigingen

 

De mogelijkheden zijn eindeloos

Graag bespreken wij met u alle mogelijkheden bij u thuis of op kantoor. Klik hier om contact ons op te nemen

 Er is altijd iemand beschikbaar om met u te praten.

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar via het telefoonnummer 050-525-1800.

 

Alles voor een persoonlijk afscheid.

Er moet tijd en ruimte zijn om het afscheid op een warme manier vorm te geven. Daarom nemen wij de tijd goed te luisteren naar uw wensen, denken wij met u mee en helpen u bij het maken van keuzes. Alles voor een persoonlijk en respectvol afscheid.

 

Lees hier veelgestelde vragen.


 

          Contact        

Neem contact op:
E-mailadres: Ardante@home.nl

Telefoonnummer: 050-525 1800

Adres Hulzebus Uitvaart

Zuiderweg 191

9744 AD Groningen

Facebook Hulzebus

Volg ons op Facebook

Sitemap