Er is altijd iemand beschikbaar om met u te praten | Veelgestelde vragen |

  050-5251800

Hulzebus Uitvaartverzorging

Uitvaartverzorging Roden

Het regelen van een uitvaart is geen gemakkelijke taak. Er komt erg veel bij kijken, waardoor u al snel de draad kunt kwijtraken. Wij van Hulzebus begrijpen dit maar al te goed en wij staan daardoor ook graag klaar om u te helpen met uw uitvaartverzorging in Roden. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat het afscheid waardig, rustig en respectvol verloopt. Hebt u interesse in deze uitvaartverzorging in Roden? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

 Zonsondergang

Dit doen wij voor u  

Bij ons kunt u terecht voor het verzorgen en organiseren van uw uitvaart. Wij ondersteunen u natuurlijk zo veel mogelijk in deze moeilijke tijd en we zullen u helpen met het maken van lastige keuzes tijdens de organisatie van de uitvaart.  

Een begrafenis of een crematie? 

Eén van de eerste keuzes die u wordt voorgelegd tijdens de uitvaartverzorging in Roden is of u voorkeur heeft voor een begrafenis of een crematie. Vanzelfsprekend ondersteunen we u volledig tijdens het maken van alle mogelijke keuzes voor de uitvaart, zoals keuzes over de rouwkaarten, bloemen en rouwkist. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat u kunt terugkijken op een warm en waardig afscheid.  

Thuis opbaren of in het rouwcentrum 

Tijdens de opbaring kan men afscheid nemen. Voor de opbaring zijn er veel verschillende mogelijkheden. Zo kunt u thuis opbaren, in het uitvaartcentrum of een combinatie van beide opties. In het rouwcentrum zijn er verschillende speciale kamers – u ontvangt dan een sleutel zodat u altijd naar binnen kunt wanneer u dit wenst.   

Thuis opbaren kan natuurlijk een fijne optie zijn, omdat het een vertrouwde omgeving is om afscheid te kunnen nemen. Hiervoor zijn dan ook verschillende mogelijkheden – bijvoorbeeld, openbaring op bed, in een kist of een speciale opbaringsplank. Wij zullen alle mogelijkheden rustig met u bespreken tijdens de uitvaartverzorging als u ervoor kiest voor een opbaring thuis, zodat we samen tot de juiste beslissing kunnen komen.  

Kosten van de uitvaartverzorging in Roden 

Na een gesprek volgt een overzicht van de totale kosten van onze uitvaartverzorgers, maar tegelijkertijd houden wij ook erg veel rekening met uw budget. Vanaf €1275,- kunt u een mooie, waardige uitvaart organiseren. Verder bieden we meerdere pakketten van verschillende prijsklassen voor de uitvaartverzorging in Roden, zodat u gemakkelijk dat pakket kunt uitkiezen die aan uw wensen en budget voldoen. Klik hier voor een overzicht van de pakketten.  

Uitvaart regelen bij Hulzebus? Neem direct contact op  

Bij ons is het van belang dat we snel voor u klaar staan wanneer dit nodig is. Wilt u graag meer informatie ontvangen over de uitvaartverzorging in Roden? Of bent u op zoek naar een goede uitvaartverzorging en een waardig afscheid? Twijfel dan niet en neem meteen contact met ons op.  

 

 Er is altijd iemand beschikbaar om met u te praten.

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar via het telefoonnummer 050-525-1800.

 

Alles voor een persoonlijk afscheid.

Er moet tijd en ruimte zijn om het afscheid op een warme manier vorm te geven. Daarom nemen wij de tijd goed te luisteren naar uw wensen, denken wij met u mee en helpen u bij het maken van keuzes. Alles voor een persoonlijk en respectvol afscheid.

 

Lees hier veelgestelde vragen.


 

          Contact        

Neem contact op:
E-mailadres: Ardante@home.nl

Telefoonnummer: 050-525 1800

Adres Hulzebus Uitvaart

Zuiderweg 191

9744 AD Groningen

Facebook Hulzebus

Volg ons op Facebook

Sitemap