Er is altijd iemand beschikbaar om met u te praten | Veelgestelde vragen |

  050-5251800

Hulzebus Uitvaartverzorging

Begrafenisondernemer Hulzebus Groningen

Alle aandacht voor het regelen van een begrafenis in Groningen

Bij Hulzebus krijgt u altijd een persoonlijke uitvaartverzorger. Dit maakt dat de verzorger alle tijd voor u kan nemen die u nodig hebt. Dit geldt zowel voor voor, tijdens, als na de begrafenis. Onze betrokken begrafenisondernemers ondersteunen u met persoonlijk en praktisch advies, zodat u de benodigde knopen kunt doorhakken. Daarnaast regelen en realiseren ze met zorg de begrafenis die u in uw hoofd heeft. Begrafenisonderneming Hulzebus Groningen staat voor een respectvol en persoonlijk afscheid. 

Begrafenis onderneming Hulzebus Groningen is 24/7 bereikbaar

Onze slogan is niet voor niets: 'Er is altijd iemand beschikbaar om met u te praten'. Dit betekent letterlijk dat er altijd een begrafenisondernemer voor u klaar staat. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 050-525-1800. Voel u daarom niet bezwaard om midden in de nacht contact met ons op te nemen. Wij zijn staan op elk moment van de dag voor u klaar in deze moeilijke tijden. 

Wat zijn de kosten van een begrafenis geregeld door begrafenisonderneming Hulzebus in te Groningen?

Het kostenplaatje van een begrafenis kan per uitvaart verschillen. Dit komt doordat onze begrafenisondernemers de gehele uitvaart precies af willen stemmen op uw wensen. Dit maakt dat we voor eenieder een passend budget kunnen bieden. Wij kunnen u de meest eenvoudige uitvaart aanbieden vanaf € 1275,-. Neem contact op met één van onze begrafenisondernemers in Groningen voor meer informatie

Welke vormen van uitvaart biedt begrafenisondernemer Hulzebus?

Bij Hulzebus is het mogelijk om te kiezen voor begraven en cremeren. Daarnaast is het ook mogelijk om het lichaam ter beschikking te stellen van de wetenschap. Het lichaam wordt in dit laatste geval na overlijden gebruikt voor medisch wetenschappelijk onderzoek en onderwijs. Dit betekent echter ook dat er geen begrafenis of crematie plaatsvindt. Uiteraard is het wel mogelijk om een herdenking te houden. Onze begrafenisondernemers vertellen u graag meer over de mogelijkheden. 

Begrafenis buiten Groningen ook mogelijk bij begrafenisonderneming Hulzebus

Begrafenisonderneming Hulzebus staat voornamelijk inwoners van Groningen bij bij het regelen van een uitvaart. Woont u echter niet in Groningen, maar wilt u wel graag door één van onze begrafenisondernemers geholpen worden, dan is dat veelal geen probleem. Onze uitvaartverzorgers zijn namelijk ook beschikbaar in de provincies Drenthe en Friesland. Wij raden u in dit geval aan om contact met ons op te nemen. Dan kijken wij graag samen met u naar de mogelijkheden. 

 Er is altijd iemand beschikbaar om met u te praten.

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar via het telefoonnummer 050-525-1800.

 

Alles voor een persoonlijk afscheid.

Er moet tijd en ruimte zijn om het afscheid op een warme manier vorm te geven. Daarom nemen wij de tijd goed te luisteren naar uw wensen, denken wij met u mee en helpen u bij het maken van keuzes. Alles voor een persoonlijk en respectvol afscheid.

 

Lees hier veelgestelde vragen.


 

          Contact        

Neem contact op:
E-mailadres: Ardante@home.nl

Telefoonnummer: 050-525 1800

Adres Hulzebus Uitvaart

Zuiderweg 191

9744 AD Groningen

Facebook Hulzebus

Volg ons op Facebook

Sitemap