Crematie: wij helpen u met alle randzaken in Groningen en omgeving

Wanneer een dierbare komt te overlijden – of dit nu plotseling is of na een lang ziekbed – dan moet er ineens heel veel geregeld worden. U moet keuzes maken als het gaat om de kist, de rouwkaarten, de kleding waarin uw dierbare gaat worden opgebaard, de bloemen, de gedenkceremonie van de crematie en nog veel meer. Dit zijn allemaal zaken waar uw hoofd helemaal nog niet naar staat. Toch moet alles geregeld worden. En daarbij helpen wij u graag. Wij begrijpen hoe moeilijk deze periode voor u is en dat het maken van keuzes niet altijd gemakkelijk is. Daarom nemen wij alle rust en tijd om de belangrijke zaken met u door te nemen.

Wat moet er geregeld worden?

Wanneer uw dierbare voor een crematie in Groningen heeft gekozen, dan zijn er een aantal zaken die geregeld moeten worden om de crematie in orde te maken. Wij komen graag bij u aan huis als u dat prettig vindt, maar u bent ook altijd van harte welkom op ons kantoor. U krijgt voor de crematie ceremonie een eigen uitvaartverzorger toegewezen. Hij of zij zal u in alle stappen begeleiden. Zo wordt tijdens het gesprek de datum voor de crematie geprikt, wordt u geholpen bij het opstellen van de rouwkaarten en de aankondiging in de krant. Ook de kist komt aan bod en de mogelijkheid om uw dierbare in een lijkwade te hullen. Wij helpen u met de bloemstukken, rouwauto's, de afscheidsdienst en de make-up van uw dierbare. Ook regelen wij voor u alle wettelijke formaliteiten. Tijdens het gesprek maken we duidelijke afspraken, zodat u precies weet wat er gaat gebeuren.

Overlaat ons de organisatie

Een overlijden brengt veel verdriet met zich mee. Dit is een periode waarbij u en uw familie of vrienden tijd nodig hebben om afscheid te nemen van uw dierbare en alles een plekje te gaan geven. Geef daarom de organisatie van de crematie uit handen aan ons. Wij zorgen ervoor dat de uitvaart persoonlijk, liefdevol en vooral respectvol verloopt. Wij leiden de crematie ceremonie, verzorgen de bloemen die meegebracht worden of zijn bezorgd, geven u het woord wanneer nodig en zullen zorgen dat het draaiboek van de plechtigheid in Groningen goed verloopt. Zo hoeft u zich alleen te concentreren op het nemen van afscheid en het herdenken van uw dierbare. Wij helpen u graag in deze moeilijke periode, want een mooi, persoonlijk afscheid helpt bij het rouwproces.

Hieronder kunt u de mogelijkheden bekijken die er zijn voor de uitvaartkisten.

Meer info.

Contact.

Bij Hulzebus Uitvaartverzorging Groningen regelt u snel, persoonlijk en dienstbaar de uitvaart voor uw dierbare.

Zuiderweg 191
9744 AD Groningen
Ardante@home.nl
050 525 1800

Sitemap

Is er iemand overleden?

U kunt 24 uur per dag,

Hulzebus Uitvaartverzorging helpt u
zo goed mogelijk in deze moeilijke tijd..

7 dagen per week, contact opnemen
met Hulzebus Uitvaartverzorging

Contact: 050 525 1800

Wij nemen de zorg van u over

 • wilgetenenachtergorin kaspersma
  avelonachtergorin kaspersma
  lemuriaachtergorin kaspersma
  atlantisachtergorin kaspersma
  italblankmatachtergorin kaspersma
  italblankhoogglansachtergorin kaspersma
  Tomba
 • witte kist met verhoogddek
  kapkist wit
  papaver-wit
Hulzebus Uitvaartcentrum
Hulzebus Uitvaartcentrum
Hulzebus Uitvaartcentrum
Goedkope in Groningen
Hulzebus Uitvaartcentrum