Er is altijd iemand beschikbaar om met u te praten | Veelgestelde vragen |

  050-5251800

Hulzebus Uitvaartverzorging

Uitvaartverzorging Haren

Het verliezen van een dierbare is niet zomaar iets. Tijdens deze periode bent u namelijk niet alleen aan het rouwen, maar moet u ook meerdere zaken tegelijk regelen. Hierdoor is het te begrijpen dat u door de bomen soms het bos niet meer kunt zien. Bij Hulzebus weten wij dat deze tijd kostbaar is en helpen wij u graag met uw uitvaartverzorging in Haren. Dankzij onze ervaring van meer dan 30 jaar als uitvaartverzorger weten wij precies wat er nodig is om een uitvaart professioneel en warm te laten verlopen. Wij nemen dan ook de tijd voor u om zo tot al uw wensen te komen. Op die manier kunt u terugkijken op een waardig en persoonlijk afscheid van uw dierbare. Wilt u een warme uitvaart in Haren verzorgen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Belangrijke keuzes bij een uitvaartverzorging in Haren 

Wanneer u recent uw dierbare bent verloren en een uitvaart in Haren wilt regelen, dan komt u voor veel keuzes te staan. Zo moet u bijvoorbeeld gaan nadenken over verschillende aspecten van de uitvaart. Kiest u voor begraven of cremeren? Op welke plaats wilt u dat de uitvaart plaatsvindt en wanneer? Het beantwoorden van deze vragen neemt veel tijd in beslag. Hierdoor helpt Hulzebus u graag in deze periode bij het maken van de juiste keuzes voor uw dierbare.  

Wat regelt Hulzebus voor u? 

Bij Hulzebus uitvaartverzorging kunt u terecht voor de verzorging, organiseren en faciliteren van de uitvaart van uw dierbare. Samen regelen wij met u de belangrijke zaken als een datum, rouwkaarten, afscheidsdienst, opbaring, wettelijke formaliteiten, rouwkist en een rouwauto. Alles dat nodig is om uw dierbare een persoonlijke en respectvolle uitvaart in Haren te geven. Vanzelfsprekend staan wij u ook bij in deze moeilijke periode, zodat u voldoende tijd heeft om te rouwen. 

Kiest u voor een begrafenis of crematie? 

Bij iedere uitvaart is vrijwel altijd de keuze voor een begrafenis of crematie de belangrijkste. Beide mogelijkheden hebben immers een andere uitvaart nodig. Toch blijft het voor veel nabestaanden lastig om te bepalen wat hun dierbare graag hadden gewild. Zeker wanneer dit vooraf aan het overlijden niet is vastgelegd. Wanneer dit niet het geval is, dan kunt u als nabestaande de mogelijkheid kiezen waar u en andere nabestaanden zich prettig bij voelen. Vind u de keuze lastig? Wij helpen u dan graag bij het maken van een juiste keuze. 

De opbaring om afscheid te nemen 

Heeft u een keuze kunnen maken over het begraven of cremeren? Dan is het belangrijk om te gaan denken over de opbaring. Tijdens een opbaring is het voor familie, vrienden en naasten het laatste moment om persoonlijk afscheid te nemen. Hiervoor kunt u kiezen voor een thuisopbaring, in het uitvaartcentrum of een combinatie van beiden. Bovendien is het zelfs mogelijk om een opbaring op andere locaties te houden. Laat u wensen hierover gerust aan ons horen en wij helpen u verder. 

Kosten uitvaart in Haren 

Vanzelfsprekend brengt een uitvaart in Haren kosten met zich mee. Maar aan welke kosten moet u precies denken? Dit is een lastige vraag om te beantwoorden aangezien dit sterk verschilt per uitvaartcentrum. Onze uitvaartverzorgers geven u na het verzamelen van al uw wensen een overzicht van de kosten waar u rekening mee moet houden. Hierbij houden wij altijd rekening met uw budget. Op onze website kunt u verschillende mogelijkheden vinden om uw uitvaart in Haren samen te stellen voor ieder budget. Zo is het bij Hulzebus al mogelijk om een professionele uitvaart te krijgen vanaf €1275,-. Meer weten over onze kosten?  

Uitvaartverzorging in Haren laten regelen door Hulzebus 

Voor iedere nabestaande is het regelen van een uitvaart in Haren een lastige periode. Er moeten immers meerdere zaken tegelijk geregeld worden wat u samen met het rouwen rauw op uw dak kan vallen. Om u enigszins te ontzien bij het regelen van een uitvaart staat Hulzebus u in deze moeilijke periode bij. Zo helpen wij u bijvoorbeeld ook met praktische zaken na de uitvaart. Hierbij kunt u denken aan dankbetuigingen en het inlichten van de nodige instanties. Dit doen wij doordat wij als uitvaartverzorgers weten dat u zich in deze periode het liefst met andere zaken bezighoudt. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op of bekijk onze uitvaart-pagina. De uitvaartverzorgers van Hulzebus staan altijd voor u klaar. 

 Er is altijd iemand beschikbaar om met u te praten.

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar via het telefoonnummer 050-525-1800.

 

Alles voor een persoonlijk afscheid.

Er moet tijd en ruimte zijn om het afscheid op een warme manier vorm te geven. Daarom nemen wij de tijd goed te luisteren naar uw wensen, denken wij met u mee en helpen u bij het maken van keuzes. Alles voor een persoonlijk en respectvol afscheid.

 

Lees hier veelgestelde vragen.


 

          Contact        

Neem contact op:
E-mailadres: Ardante@home.nl

Telefoonnummer: 050-525 1800

Adres Hulzebus Uitvaart

Zuiderweg 191

9744 AD Groningen

Facebook Hulzebus

Volg ons op Facebook

Sitemap