Er is altijd iemand beschikbaar om met u te praten | Veelgestelde vragen |

  050-5251800

Hulzebus Uitvaartverzorging

Wat komt er kijken bij een crematie? Hulzebus Groningen

Een overlijden is een ingrijpende gebeurtenis. Hetzelfde geldt voor het regelen van een mooie begrafenis of crematie. Er zijn heel wat keuzes te maken bij een uitvaart. Hulzebus Uitvaartverzorging in Groningen helpt u hierbij. 


cloudiness clouds cloudy

Uitvaartcentrum voor crematie in Groningen (Hulzebus)

Wat moet er geregeld worden bij een uitvaart?
Het uitgangspunt van een uitvaart is altijd waardevol en zinvol afscheid nemen. Wilt u in rust stilstaan bij de overledene, dan betreft de eerste keuze of er een begrafenis of een crematie zal plaatsvinden. Andere keuzes betreffen de invulling van de uitvaart. Met welke bloemstukken wilt u waardevol afscheid nemen? Welke rouwkaarten, advertenties en persoonlijke overlijdensberichten moeten er komen, heeft u voorkeur voor een kist of een lijkwade? In rust kunnen stilstaan bij de overledene betekent ook een prettig ogend lichaam, daarom kunt u ervoor kiezen om thanatopraxie of airbrush te laten toepassen. Daarnaast zijn er wettelijke formaliteiten die uw aandacht vragen en natuurlijk de afscheidsdienst zelf. Eventueel kiest u nog een moment waarop u met de familie samenkomt en gedenken kunt. Met de familie samenkomen en gedenken kan een waardevol aspect zijn om alle familieleden in staat te stellen in rust het rouwproces te starten. 

Hulzebus Uitvaartverzorging Groningen

Hulzebus Uitvaartverzorging in Groningen komt bij u thuis of bespreekt op ons kantoor samen met u de wensen en mogelijkheden. Wij regelen snel, tactvol en met een persoonlijke benadering de crematie, in Groningen en omgeving. Graag staan we tot uw beschikking met hulp en ondersteuning bij de lastigere keuzes. 
Hulzebus Uitvaartverzorging begeleidt en regelt de uitvaart, terwijl u toch altijd de vrijheid houdt om desgewenst zelf enkele - of veel - zaken te regelen. Geen enkele uitvaart is tenslotte hetzelfde en waardevol afscheid nemen van de overledene blijft een zeer persoonlijke zaak.

Een waardige crematie in de regio Groningen

Bent u op zoek naar de mogelijkheden om in de regio Groningen een waardige crematie voor uw dierbare te regelen? Neem contact met ons op, we helpen u graag om zo waardevol mogelijk afscheid te kunnen nemen van de overledene. Van budget pakketten tot zeer uitgebreide ceremonies, er is meer mogelijk dan u denkt.

 Er is altijd iemand beschikbaar om met u te praten.

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar via het telefoonnummer 050-525-1800.

 

Alles voor een persoonlijk afscheid.

Er moet tijd en ruimte zijn om het afscheid op een warme manier vorm te geven. Daarom nemen wij de tijd goed te luisteren naar uw wensen, denken wij met u mee en helpen u bij het maken van keuzes. Alles voor een persoonlijk en respectvol afscheid.

 

Lees hier veelgestelde vragen.


 

          Contact        

Neem contact op:
E-mailadres: Ardante@home.nl

Telefoonnummer: 050-525 1800

Adres Hulzebus Uitvaart

Zuiderweg 191

9744 AD Groningen

Facebook Hulzebus

Volg ons op Facebook

Sitemap