Er is altijd iemand beschikbaar om met u te praten | Veelgestelde vragen |

  050-5251800

Hulzebus Uitvaartverzorging

Begrafenis of crematie Groningen

Na het overlijden van een naaste, is de eerste keuze die u moet maken de keuze tussen een begrafenis in Groningen of een crematie in Groningen. Hier vindt u informatie over de twee verschillende vormen uitvaarten en waar u op moet letten. Hulzebus Uitvaartverzorging staat voor u klaar of u nu kiest voor een begrafenis of een crematie in Groningen. 

De keuze voor een begrafenis of crematie is persoonlijk

In eerste instantie ligt de keuze tussen een begrafenis of crematie in Groningen bij de overledene. In veel gevallen is het bij de nabestaanden bekend wat de wens van de overledene was. Er is voor het overlijden over de wensen gesproken of het staat in een wilsbeschikking.

Mocht u het niet weten en is het ook niet vastgelegd? Dan ondersteunt Hulzebus Uitvaartverzorging u in deze keuze. Dit kan namelijk een keuze zijn waar veel emoties een rol spelen. Wij kunnen u goed voorlichten over de verschillende mogelijkheden. De eigen gevoelens zijn bij deze keuze van belang, maar ook het gegeven of de naasten een plek willen om naar toe te kunnen gaan.

Crematie in Groningen (en omgeving)

De keuze voor een crematie in Groningen kan vele redenen hebben. Zo spelen de hoogte van de kosten van een uitvaart mee. Bij een crematie kan dat bijvoorbeeld de relatief “schone”, snelle en meer technische afhandeling zijn. Maar sommige mensen vinden het idee van een crematie gewoonweg prettiger of willen voorkomen dat nabestaanden werk en kosten hebben van het onderhouden van een graf. 

Bij een crematie in Groningen moet u letten op de volgende aspecten:

Uiteraard hoeft u dit niet allemaal zelf uit te zoeken. Hulzebus Uitvaartverzorging ondersteunt u wanneer gewenst bij al deze keuzes. 

Begrafenis in Groningen (en omgeving)

De keuze voor een begrafenis in Groningen zijn eveneens verschillende redenen te bedenken. Bij begraven kan dat zijn het terugkeren naar de natuur of naar de aarde. Ook kan het hebben van een gedenkplaats voor nabestaanden een reden zijn voor deze keuze.

Bij een begrafenis moet u letten op de volgende aspecten:

Hou er rekening mee dat een monument op een particulier graf vaak groter mag zijn in vergelijking met een monument op bijvoorbeeld een algemeen graf of urnengraf.

Ook bij deze keuzes staat u er niet alleen voor. Hulzebus Uitvaartverzorging heeft vele jaren ervaring met het voorbereiden en faciliteren van zowel crematies als begrafenissen in Groningen en omgeving.

Hulzebus Uitvaartverzorging ontzorgt in moeilijke tijden

Begrafenis of crematie, Hulzebus Uitvaartverzorging ontzorgt u in deze moeilijke tijden. Samen beslissen we hoe de begrafenis of crematie in Groningen vorm krijgt, zodat dit intieme moment uw wensen en die van de overledene volledig vervuld. Integriteit, tact en dienstbaarheid zijn waarden die we hoog in het vaandel dragen.

Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger voor een crematie of begrafenis in Groningen of omgeving?

Met ruim 30 jaar ervaring weten wij precies waarop gelet moet worden, welke keuzes gemaakt moeten worden en kunnen wij u altijd adviseren over een crematie of begrafenis in Groningen.

Heeft u nog vragen of wilt u onze hulp inschakelen, neem gerust contact met ons op door middel van ons contactformulier.

 Er is altijd iemand beschikbaar om met u te praten.

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar via het telefoonnummer 050-525-1800.

 

Alles voor een persoonlijk afscheid.

Er moet tijd en ruimte zijn om het afscheid op een warme manier vorm te geven. Daarom nemen wij de tijd goed te luisteren naar uw wensen, denken wij met u mee en helpen u bij het maken van keuzes. Alles voor een persoonlijk en respectvol afscheid.

 

Lees hier veelgestelde vragen.


 

          Contact        

Neem contact op:
E-mailadres: Ardante@home.nl

Telefoonnummer: 050-525 1800

Adres Hulzebus Uitvaart

Zuiderweg 191

9744 AD Groningen

Facebook Hulzebus

Volg ons op Facebook

Sitemap