Er is altijd iemand beschikbaar om met u te praten | Veelgestelde vragen |

  050-5251800

Hulzebus Uitvaartverzorging

Uitvaartverzorging in Eelde

Hulzebus uitvaartverzorging is al 33 jaar gespecialiseerd als uitvaartverzorger. Ook voor een uitvaartverzorging in Eelde bent u bij ons aan het juiste adres. Wij regelen de geheel uitvaart voor u op een professionele en warme manier. Om het afscheid op een warme manier vorm te geven is tijd en ruimte erg belangrijk. Wij van Hulzebus nemen graag de tijd voor u om te luisteren naar al uw wensen. Wij denken met u mee en ondersteunen u bij het maken van belangrijke keuzes.  Wij doen er alles aan om het afscheid zo persoonlijk en respectvol te laten verlopen. Wilt u een uitvaart in Eelde verzorgen? Neem contact op voor meer informatie.

Wat moet u precies regelen voor een uitvaart?

Het overlijden van dierbaren is niet zomaar iets. Wanneer u te maken krijgt met een overlijden is er daarbij veel te regelen. Samen met Hulzebus Uitvaartverzorging staat u er niet alleen voor. Wij helpen u deze zware periode door. Bij u thuis of op ons kantoor nemen wij alles met u door en kunnen uw wensen kenbaar gemaakt worden. Er is uiteraard genoeg vrijheid om zelf zaken te regelen voor de uitvaart. Wat u allemaal moet regelen bij een uitvaart nemen wij graag met u door. Op deze manier komt u niet voor onaangename verassingen te staan. 

Begrafenis of een crematie?

Wanneer er een uitvaart geregeld dient te worden is eigenlijk de eerste keuze meteen een erg belangrijke. Wordt er gekozen voor een begrafenis of een crematie? Tijdens de bespreking bespreken we enorm veel punten, zoals bijvoorbeeld:

Bent u op zoek naar een professionele en warme uitvaartverzorging in Eelde? Bij Hulzebus Uitvaartverzorging hoeft een mooie uitvaartverzorging niet veel geld te kosten. Bekijk onze uitvaartpakketten voor meer informatie.

Het opbaren

Er bestaan verschillende mogelijkheden en opties wat betreft de opbaring. Dit is dan ook een andere en volgende belangrijke beslissing. De opbaring is voor veel familie, vrienden en naasten het moment om afscheid te nemen. Er bestaan verschillende opties wat betreft de opbaring, zo kunt u kiezen voor thuisopbaring, in het uitvaartcentrum of een combinatie van beide. Op andere locaties is een opbaring ook mogelijk. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld een kerk. De opties zijn eindeloos. Laat uw wensen horen en we helpen u graag verder. 

Uitvaartverzorging in Eelde regelen? Neem contact op

Bent u op zoek naar een warme en professionele uitvaartverzorging in Eelde? Hulzebus uitvaartverzorging neemt graag de tijd voor u. Bent u op zoek naar meer informatie? Neem dan een kijkje op onze uitvaart-pagina of neem contact op. Wij zijn altijd bereikbaar.  

 Er is altijd iemand beschikbaar om met u te praten.

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar via het telefoonnummer 050-525-1800.

 

Alles voor een persoonlijk afscheid.

Er moet tijd en ruimte zijn om het afscheid op een warme manier vorm te geven. Daarom nemen wij de tijd goed te luisteren naar uw wensen, denken wij met u mee en helpen u bij het maken van keuzes. Alles voor een persoonlijk en respectvol afscheid.

 

Lees hier veelgestelde vragen.


 

          Contact        

Neem contact op:
E-mailadres: Ardante@home.nl

Telefoonnummer: 050-525 1800

Adres Hulzebus Uitvaart

Zuiderweg 191

9744 AD Groningen

Facebook Hulzebus

Volg ons op Facebook

Sitemap