Er is altijd iemand beschikbaar om met u te praten | Veelgestelde vragen |

  050-5251800

Hulzebus Uitvaartverzorging

Uitvaartverzorging Ten Boer

Hulzebus uitvaartverzorging kan ook in Ten Boer een uitvaart voor u regelen. Op het afscheid op een warme manier vorm te geven moet er tijd en ruimte zijn. Wij nemen graag te tijd voor u om te luisteren naar al uw wensen. Wij denken ook graag met u mee en helpen u bij het maken van belangrijke keuzes. Wij doen er alles aan om het afscheid zo persoonlijk en respectvol te laten verlopen. Wilt u een uitvaart in Ten Boer verzorgen? Neem contact op voor meer informatie.

Wat moet u regelen voor een uitvaart?

Wanneer u te maken krijgt met een overlijden is er veel te regelen. Gelukkig staat u er niet alleen voor. Wij helpen u graag in deze moeilijke periode. Bij u thuis of op ons kantoor nemen wij alles met u door en kunnen uw wensen kenbaar gemaakt worden. Er is daarbij alle vrijheid om zelf zaken te regelen. Wat u allemaal moet regelen bij een uitvaart nemen wij graag met u door.

Begrafenis of crematie?

Een begrafenis of een crematie is de eerste keuze die genomen dient te worden. Tijdens de bespreking komen er veel onderwerpen naar voren, zoals:

Bij ons hoeft een uitvaartverzorging in Ten Boer niet duur te zijn. Bekijk onze uitvaartpakketten voor meer informatie.

Opbaren

Een andere keuze is de verschillende mogelijkheden voor opbaren. De opbaring is voor veel mensen het moment om afscheid te nemen. U kunt kiezen voor thuisopbaring, in het uitvaartcentrum of natuurlijk een combinatie. Ook op andere locaties is opbaring mogelijk. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld een kerk.

 Meer informatie over uitvaartverzorging in Ten Boer?

Wilt u een uitvaart verzorgen in Ten Boer? Hulzebus uitvaartverzorging neemt graag de tijd voor u. Bent u op zoek naar meer informatie? Neem dan een kijkje op onze uitvaart-pagina of neem contact op. Wij zijn altijd bereikbaar.  
 

 Er is altijd iemand beschikbaar om met u te praten.

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar via het telefoonnummer 050-525-1800.

 

Alles voor een persoonlijk afscheid.

Er moet tijd en ruimte zijn om het afscheid op een warme manier vorm te geven. Daarom nemen wij de tijd goed te luisteren naar uw wensen, denken wij met u mee en helpen u bij het maken van keuzes. Alles voor een persoonlijk en respectvol afscheid.

 

Lees hier veelgestelde vragen.


 

          Contact        

Neem contact op:
E-mailadres: Ardante@home.nl

Telefoonnummer: 050-525 1800

Adres Hulzebus Uitvaart

Zuiderweg 191

9744 AD Groningen

Facebook Hulzebus

Volg ons op Facebook

Sitemap