Er is altijd iemand beschikbaar om met u te praten | Veelgestelde vragen |

  050-5251800

Hulzebus Uitvaartverzorging

Uitvaartverzorging Assen

Een uitvaart is niet zomaar iets. Er komt onwijs veel bij kijken waardoor u door de bomen soms het bos niet meer kunt zien. Deze tijd is kostbaar en wij van Hulzebus helpen u dan ook graag met uw uitvaartverzorging in Assen. Dankzij onze ervaring van meer dan 33 jaar als uitvaartverzorger weten wij precies wat nodig is om een uitvaart professioneel en warm te laten verlopen. Wij nemen graag de tijd voor u om zo tot al uw wensen te komen. Zo kunt u terugkijken op een waardige uitvaart. Wij doen er alles aan om het afscheid zo persoonlijk en respectvol te laten verlopen. Wilt u een warme uitvaart in Assen verzorgen? Neem contact op voor de mogelijkheden. 

Neem contact op

Belangrijke keuzes bij uitvaartverzorging in Assen

Wanneer u uw dierbare verloren hebt en een uitvaart in Assen wilt regelen moeten er veel belangrijke keuzes gemaakt worden. Wij helpen u graag in deze periode bij het maken van de juiste keuzes. Kiest u bijvoorbeeld voor begraven of cremeren? Op welke plaats wilt u dat de uitvaart plaatsvindt en wanneer? Hulzebus helpt u met uw uitvaartverzorging in Assen of andere plaatsen.

 Wat doen wij voor u?

Bij Hulzebus Uitvaartverzorging kunt u terecht voor verzorging, organiseren en faciliteren van uw uitvaart. Bovenal staan wij u bij in deze moeilijke tijd. Wij nemen zoveel mogelijk werk uit handen. 
Wat moet u precies regelen voor een uitvaart? Wanneer u uw dierbaren verliest is dit natuurlijk niet zomaar iets. Wanneer u te maken krijgt met een overlijden is er daarbij veel te regelen, maar waar moet u aan denken? Of wat moet u precies regelen voor een uitvaart? Allereerst is er bijvoorbeeld de keuze tussen een begrafenis of crematie.Hulzebus helpt u graag met belangrijke keuzes als: datum, rouwkaarten, bloemen, afscheidsdienst, opbaring, wettelijke formaliteiten, rouwkist, rouwauto en de locatie. 

Begrafenis of crematie?

Bij een uitvaart is vrijwel altijd de keuze meteen een erg belangrijke. Wordt er gekozen voor een begrafenis of toch een crematie? Veel mensen leggen voor hun overlijden al vast wat zij zelf willen. Mocht dit niet het geval zijn dan kunt u als nabestaande zelf bepalen waar u en uw andere dierbaren zich het prettigst bij voelen. Vind u de keuze lastig? Wij helpen u graag bij het maken van deze keuze. 

De opbaring

Als we kijken naar de opbaring dan bestaan er verschillende mogelijkheden. Het opbaren is dan ook een andere belangrijke beslissing. Tijdens een opbaring is het voor veel familie, vrienden en naasten het laatste moment om afscheid te nemen. U kunt kiezen voor een thuisopbaring, in het uitvaartcentrum of een combinatie van beide. Ook is opbaring op andere locaties een mogelijkheid. Laat uw wensen gerust horen en we helpen u verder. 

Uitvaart regelen in Assen

Kosten uitvaart in Assen

Aan welke kosten moet u denken tijdens een uitvaart? Dat is een goede vraag en kan sterk verschillen per uitvaartcentrum. Onze uitvaartverzorgers geven u na het verzamelen van al uw wensen een overzicht van de kosten waar u rekening mee moet houden. Daarbij houden wij altijd rekening met uw budget. Op onze website kunt u verschillende mogelijkheden vinden om uw uitvaart in Assen samen te stellen voor ieder budget. Zo kunnen wij u al een professionele uitvaart aanbieden vanaf € 1275,- . Meer weten over de kosten?

Een waardig afscheid bij een uitvaartcentrum in Assen

De wereld staat stil wanneer u afscheid moet nemen van een dierbare. Verdriet, gemis, liefde en onzekerheid. Alles komt op zo een moment samen. Op zulke momenten staat uitvaartcentrum Hulzebus er graag voor u. Samen met u regelen wij voor een waardig afscheid in Assen geheel op basis van uw wensen en behoeften. Een uitvaart kan voor veel onrust en onoverzichtelijkheid zorgen. Samen met uitvaartcentrum Hulzebus in Assen zorgt u voor de rust en overzicht die u nodig heeft. Een uitvaartcentrum in Assen voor een waardig en persoonlijk afscheid? Neem nu contact op. 

Ook na de uitvaart helpen wij u verder

Niet alleen voor of tijdens de uitvaart staan wij voor u klaar. Wij helpen u ook graag verder met praktische zaken na de uitvaart zelf. Als uitvaartverzorgers weten wij als geen ander dat u in deze moeilijke periode zich het liefst bezig houdt met andere zaken. Toch willen wij u graag helpen met praktische zaken na de uitvaart in Assen. Denk hierbij aan dankbetuigingen en het inlichten van de nodige instanties. 

Uitvaartverzorging in Assen regelen? Neem contact op

Wilt u meer informatie over een uitvaartverzorging in Assen? Neem gerust contact op of neem een kijkje op onze uitvaart-pagina. Wij vinden het belangrijk om snel voor u klaar te staan. Bent u dus op zoek naar een professionele en warme uitvaartverzorging in Assen? Neem contact op en we helpen u verder. 

Neem contact op

 Er is altijd iemand beschikbaar om met u te praten.

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar via het telefoonnummer 050-525-1800.

 

Alles voor een persoonlijk afscheid.

Er moet tijd en ruimte zijn om het afscheid op een warme manier vorm te geven. Daarom nemen wij de tijd goed te luisteren naar uw wensen, denken wij met u mee en helpen u bij het maken van keuzes. Alles voor een persoonlijk en respectvol afscheid.

 

Lees hier veelgestelde vragen.


 

          Contact        

Neem contact op:
E-mailadres: Ardante@home.nl

Telefoonnummer: 050-525 1800

Adres Hulzebus Uitvaart

Zuiderweg 191

9744 AD Groningen

Facebook Hulzebus

Volg ons op Facebook

Sitemap