Er is altijd iemand beschikbaar om met u te praten | Veelgestelde vragen |

  050-5251800

Hulzebus Uitvaartverzorging

Uitvaartverzorging Winschoten

Wanneer je dierbare komt te overlijden, moet er voor de uitvaart veel geregeld worden. Wij snappen dat dit niet altijd even makkelijk is omdat u midden in een rouwproces zit. Dankzij onze jarenlange ervaring als uitvaartverzorger kunnen wij samen met u een waardig uitvaartverzorging in Winschoten regelen. Wij respecteren uw wensen en denken graag met u mee om tot een uitvaart te komen waar u later met een goed gevoel aan terug zult denken. Wanneer u zoekt naar een uitvaartverzorging in Winschoten bent u bij ons aan het juiste adres. 

Belangrijke wensen voor de uitvaartverzorging

Wanneer uw dierbare is komen te overlijden en u een uitvaart geregeld moet worden, is het belangrijk dat de wensen van uw dierbare en u, de nabestaanden, gerespecteerd worden. Wij bespreken de wensen voor de uitvaartverzorging en komen samen met u met een passende invulling. Zo moet de wens voor begraven of cremeren besproken worden. Ook de locatie is belangrijk, wilt u een uitvaartverzorging in Winschoten? Of op een andere locatie. En waar wilt u dierbare opgebaard hebben, thuis of in het rouwcentrum? Allemaal belangrijke wensen die wij vooraf met u zullen doornemen.

Belangrijke wensen: Begrafenis of crematie?

Een belangrijke keuze voor de uitvaartverzorging is de wens om begraven of gecremeerd te worden. Veel mensen hebben hier vaak al over nagedacht en hebben hun wensen vooraf al kenbaar kunnen maken aan de nabestaanden. Mocht dit niet het geval zijn, kunt u als nabestaande bepalen waar u en uw andere dierbaren zich het prettigst bij voelen. Wij adviseren u graag bij het maken van zo'n lastige keuze. 

Belangrijke wensen: Thuis opbaren of in het uitvaartcentrum

Na het overlijden van uw dierbare kunt u er voor kiezen waar deze opgebaard wordt. Wanneer u het fijn vindt om uw dierbare dicht bij u te hebben, kunt u er voor kiezen op diegene thuis op te baren. Zo heeft u de gelegenheid om in alle vrijheid en rust afscheid te nemen in de voor u vertrouwde omgeving. Bij thuisopbaring kunt u er voor kiezen om de overledene in een bed of kist op te baren. Dit kan geheel naar wens geregeld worden. Ook kunt u er voor kiezen om de overledene op te baren in het uitvaartcentrum in Winschoten. Zo kunt u en de andere nabestaanden langsgaan wanneer u wilt. Een combinatie van beide is ook mogelijk..   

 Wat doen wij nog meer voor u?

Bij Hulzebus Uitvaartverzorging staan wij u bij in deze moeilijke tijd en kunt u terecht voor verzorging, organiseren en faciliteren van uw uitvaart. Wij nemen zoveel mogelijk werk uit handen zodat u op een prettige manier afscheid kunt nemen van uw dierbare. Naast eerder genoemde werkzaamheden helpen wij u graag ook met het maken van andere belangrijke keuzes als: datum, rouwkaarten, bloemen, afscheidsdienstwettelijke formaliteiten, rouwkist, rouwauto en de locatie.

Kosten uitvaartverzorging Winschoten

Wat kost een uitvaartverzorging in Winschoten? Dat is lastig te zeggen. De kosten van de uitvaartverzorging kunnen flink verschillen en hangen ook van uw wensen af. Samen met u bespreken we uw wensen en komen we met een passende uitvaart die ook past bij uw financiële wensen en mogelijkheden. Een uitvaart hoeft niet altijd duur te zijn. Ook voor mensen met een iets lager budget is een passende uitvaartverzorging in Winschoten mogelijk. Zo kunnen wij u een professionele uitvaart aanbieden vanaf €1275. Meer weten hierover? U leest het hier.

Ook na de uitvaart helpen wij u verder

Als ervaren uitvaartverzorgers weten we als geen ander dat u in deze moeilijke periode van rouw en verdriet zich het liefst bezighoudt met de verwerking. Daarom staan we niet alleen voor of tijdens, maar ook na de uitvaart voor u klaar. Ook na de uitvaartverzorging in Winschoten helpen wij u graag verder met praktische zaken als dankbetuigingen en het inlichten van verschillende instanties. Alles voor een waardig afscheid.

Uitvaartverzorging in Winschoten regelen? Uitvaartverzorging Hulzebus

Bent u op zoek naar een professioneel uitvaartverzorger in Winschoten? Met jarenlange ervaring weten wij wat er allemaal belangrijk is voor een waardige uitvaart. Zo kunnen we u goed helpen bij het maken van keuzes voor een persoonlijk en respectvol afscheid. Neem gerust contact op of neem een kijkje op onze uitvaart-pagina.

Wij staan altijd voor u klaar, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

 Er is altijd iemand beschikbaar om met u te praten.

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar via het telefoonnummer 050-525-1800.

 

Alles voor een persoonlijk afscheid.

Er moet tijd en ruimte zijn om het afscheid op een warme manier vorm te geven. Daarom nemen wij de tijd goed te luisteren naar uw wensen, denken wij met u mee en helpen u bij het maken van keuzes. Alles voor een persoonlijk en respectvol afscheid.

 

Lees hier veelgestelde vragen.


 

          Contact        

Neem contact op:
E-mailadres: Ardante@home.nl

Telefoonnummer: 050-525 1800

Adres Hulzebus Uitvaart

Zuiderweg 191

9744 AD Groningen

Facebook Hulzebus

Volg ons op Facebook

Sitemap